torsdag 5 mars 2015

Om ytterligare ett mobilfodral med yllebroderier

Efter succén med det yllebroderade mobilfodral som mamma sydde åt mig (vilket vi visade i det här inlägget) broderade mamma även ett fodral till sin egen mobiltelefon. Vis av erfarenheten från sömnaden av det föregående gjordes dock detta fodral lite större, trots att båda mobilerna är precis lika stora. Vid sömnaden av det förra räknade vi nämligen med att tyget skulle komma att töja sig med tiden och sydde därför ett ganska snävt fodral, men det har nu visat sig att tyget inte töjer sig alls. Således gjordes det här lite större för att mobilen skall kunna glida ur och in i fodralet utan problem.

Mönstret på broderiet är i grunden detsamma som användes till det här armbandet, fast färgvalet är förstås annorlunda och några mindre detaljer har ändrats. För att undvika att det skall se alltför snett och vint ut syddes den här gången inte någon kant runtom, utan fokus ligger istället på de yllebroderade blommorna.

Sammanfattningsvis blev det ett praktiskt fodral som skyddar mobilen från repor när den ligger i handväskan. Dessutom är det förstås riktigt snyggt och till råga på allt är fodralet alldeles unikt, då ingen annan har ett exakt likadant. Och det gillar vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar